#врятуватибено або як українські музиканти рятують кота

Власне, не тільки  музиканти. Олексій Мельничук, один із засновників лейблу .aorte днями врятував від страшної смерті у подвір'ї біля свого будинку вуличного кота. Тварину серйозно покусали собаки, у результаті чого відмовилася працювати задня частина тіла. Як згодом виявилося,  собака прокусила один із хребців, уламки якого, скоріш за все, ушкодили спинний мозок.
 
"Проте, найгірше це параліч кишечника та сечового міхура. Бено не відчуває коли він хоче в туалет і тому без сторонньої допомоги не зможе це робити. По рекомендаціям лікарів будемо чекати суботи, щоб зрозуміти, чи є хоча б натяк на те, що спинний мозок буде функціонувати", - повідомив Олексій. 
 
Кіт отримав ім'я Бено, оскільки під час порятунку був загорнений у футболку Converge. 
 
Наразі Олексій разом із іншими активістами вирішив не чекати суботи, готує  кота до операцій та збирає кошти на його лікування. Висилати їх можна на на картку в ПриватБанку 4149 6258 0037 7572 на ім’я Мельничука Олексія Олександровича. Хлопець назбирав вже понад 6 тисяч гривень, але і травми у кота серйозні, тож допомога зайвою не буде.  
 
Загалом вчора кіт почував себе краще, проте, як і раніше в задній частині тіла нічого не відчуває. Слідкувати за його лікуванням можна на сторінках Олексія у соцмережах.