"The Friendzone Kings" планує випустити новий альбом не раніше осені

Про це Neformat.com.ua розповів гітарист колективу Іван Семещенко. Нагадаємо, на початку лютого у соцмережах з'явився сингл гурту під назвою " Шантарам".  
 
"Цей сингл, можна сказати, став переломним у житті "The Friendzone Kings". Ми минулої весни вирішили що група себе вичерпала і випустили прощальний альбом. Потім цим же складом і плюс новим гітаристом переформувались в "Symbolist", випустили EP "Apotheosis", але щось далі діло не пішло. І от восени, через півроку після того як розпались, ми зрозуміли, що все-таки нам є, ще що сказати. Я скинув хлопцям заготовку "Шантараму", яка тоді називалась щось типу "asadasd", і ми зрозуміли, що це саме та пісня, з якою треба повертатися. Наш вокаліст, надихнувшись книгою Грегорі Робертса "Шантарам", написав текст, і ми буквально за пару днів все записали, звели і випустили у світ" - розповів історію створення синглу музикант. 
 
Втім, новий альбом, за його словами, ще доведеться почекати.
 
"Нового матеріалу, в принципі, вистачає, але альбом, скоріше всього, раніше осені не випустимо, оскільки хотілось би новий матеріал перевірити на концертах. Так що кличте на концерти, запрошуйте в інші міста, ми із задоволенням виступимо, вже засиділись без концертів", - додав І.Семещенко. 
 
Нагадаємо, "The Friendzone Kings" утворилися в 2013 році. Стиль їхньої музики - emo/post-hardcore.