Nödutgång:Självmord - Mourning Poems [EP] (2016)

Сьогодні познайомимо вас з грудневим релізом гурту Nödutgång:Självmord під назвою Mourning Poems. Складається альбом з чотирьох треків загальною тривалістю у двадцять п’ять хвилин. Виданий у грудні 2016 року на Throats Productions накладом у 500 примірників. 

Учасники колективу кажуть, що «не боялись експериментувати та реалізували всі ідеї, які спадали на думку: тут і чистий вокал, модні бластбіти, гітарні соло по ретровейву і навіть щось на кшталт тріп-хопу»

Назва гурту Nödutgång:Självmord — перекладається із шведської мови як «запасний вихід:самогубство».  На початку свого творчого шляху учасники колективу мали намір грати депресивний блек-метал, проте наразі в них відчувається змішання атмосферного блеку та пост-металу.   

До складу гурту входять: Alex Veil — гітара;  Deadman – ударні; Nagifar — вокал, бас. Живуть і займаються творчістю у Полтаві. 

Лірика альбому сповнена затяжної туги та нескінченних психічних розладів. Це, звісно не розлади в стилі Silencer, але відчувається болісне сприймання довколишнього світу і життя в ньому. Тут вам і макабричні чорти, і пейзажі у стилі кращих стрічок Бергмана.

На сьогоднішній день творчий набуток гурту це два сингла записані на  Moon-Light Records. Зараз учасники колективу працюють над першим повноформатиником, який має назву All Colours Of Rainbow і складатиметься з семи композицій.

Апокаліптичні мотиви переплітаються з чортівнею. Ангели життя та смерті, сплітаючись у рукостисканнях, ріжуть один одного, а їх кров п’є пафосний декадент. Чорна чума, яка забрала мільйони життів, бігає довкола набожного чоловіка, і все це на землі з людських черепів.

Таке не примариться навіть у години лихоманки — занадто ж багато деталей. Такого ви не побачите у глянцевих виданнях — там люблять всілякі квіточки та дурнуваті посмішки. Проте якщо маєте бажання отримати порцію українського депресивного блеку з чистим вокалом і крутими бластбітами —  слухайте траурні поеми хлопак із Nödutgång:Självmord.  

Neformat.com.ua ©

1. Beginning of the End 
2. You're Sleeping, I'm Dying (4 a.m) 
3. Evil mirror
4. Danse Macabre

01.12.2016