Maloi — Late Night Calls Inc. (2016)

Київський гурт Maloi вистрілив платівкою Late Night Calls inc. минулої осені. Альбом видався, як то кажуть, на славу і витримує будь-яку критику.  Кожен трек релізу це окрема хронологія подій особистого життя, хронологія, яка незримо відбувається у кожної людини в глибині душі. 

 

Десять треків альбому — ніби сповідь у священика перед недільним богослужінням, ніби похід до кваліфікованого психоаналітика.  Це не музика для гучних тусовок та бешкетної публіки, це — катарсис та вихід назовні всього потаємного що ховається в нас. 

 

Гурт створений учасниками таких колективів, як: Riot on The Radio, Woundead, Undercurrents та Honesty.  Вже ледь не п’ять років хлопці з гурту Maloi колесять містами та містечками нашої, та не тільки нашої, Батьківщини з концертною програмою, піснями та заспівами.  

 

Реліз концептуально оформлений і це важко не помітити. Доволі вдалий дизайн відображає настрій, який бажають передати музиканти у своїй творчості. На обгортці зображено цегляний будинок, на тлі зоряного неба.

 

Над Києвом ніч і тільки в одному із вікон горить світло — хтось працює у нічну зміну. Священник, психолог чи просто небайдужа до страждань людина. Цей хтось — приймає нічні дзвінки та допомагає людям втриматися на плаву під час життєвих незгод. Мабуть він знає дещо більше ніж інші та не завжди може дати влучну пораду, проте найголовніше — він вміє слухати. 

 

У період з 2013 по 2016, окрім виступів, гурт займався створенням альбому Late Night Calls Inc. У своїй творчості хлопці підіймають проблеми соціального та побутового характеру. Кожний з десяти треків це окрема історія із своїми болючими переживаннями та моментами розпачу, жалю та огиди.

 

Манера виконання дає можливість грати не тільки шалений та бадьорий melodic hardcore, а й досить спокійну та задушевну музику. Кожен із десяти треків несе свій, неповторний настрій та розповідає нам драматичну історію проблематики людини, яка намагається віднайти себе у сучасному світі.

 

Якщо ви переймаєтесь соціальним реалізмом, любите мелодичний хардкор — цей альбом саме для вас. Слухайте і насолоджуйтесь творчістю киян із гурту Maloi.

Neformat.com.ua ©

1. Runaway Fathers 
2. Marr & Morrissey (Climb That Mountain)
3. S>S>S
4. Ripped My Pants (..when i tried to dance) 
5. Your Sister>You  
6. Soon To Be Iconic Places 
7. Neverhonestville 
8. Weak People 
9.Best Minds 
10. Kissed, Missed and Forgotten 

22.11.2016