Layuchi Kvity презентували неординарний сингл

Нещодавно інді-гурт Layuchi Kvity випустив новий сингл "Відхода", що "виглядає як експресивний вираз молодіжної культури й особистих переживань головних героїв, змішаних із відчуттям розчарування та зневіри".

Пісню музиканти записували на київській студії PLAN Records у березні цього року, вона ж відповідала за зведення та мастеринг.

Трек доступний на всіх стримінгових майданчиках

"Хоча "Відхода" й може сприйматися як сатиричний коментар до швидкоплинності та поверховості популярної культури й життя в суспільному світлі, музично вона енергійна та, можливо, навіть трохи хаотична, що підкреслює розлад і постійну динаміку головних героїв пісні", — заявляють Layuchi Kvity у пресрелізі.

За словами музикантів, це перший їхній реліз, у якому присутній елемент хору, тобто приспів записаний за участю всіх членів гурту Layuchi Kvity.

"Ми віддаємо багато різного важливого саме для нас, але тільки слухач може по-особливому відчути твір. У чиєму серці він відгукнеться — того вже не зупинити! (…)

Ми дозволяємо собі вивертати спершу свою свідомість, а вже потім після цього — свідомість слухачів. Той, хто бував на наших концертах, абсолютно розуміє, про що йдеться. Іноді потрібно через багато чого хвилюючого пройти, щоб твоя музика стала такою, як зараз", — зізнаються Неформату Layuchi Kvity.

Layuchi Kvity — київський інді-рок гурт, що поєднує у своїй музиці елементи альтроку, шугейзу та, за визначенням самих музикантів, “скромного емо”, яке, однак, “пропускається через призму легкого божевілля і експресивності”. Колектив заснували Олексій Скрипін та Руслан Остапко у 2018 році. З того часу музиканти видали мініальбом та низку синглів, а також активно виступали наживо.

Більше про Layuchi Kvity:

https://www.instagram.com/layuchi.kvity