orfin випустив альбом пам'ятних замальовок

Днями сольний ембієнт-проєкт orfin представив свій новий альбом "na vitru". Туди ввійшли замальовки спогадів і станів артиста.

Музика цього альбому народилася в Дані, засновника формації, унаслідок усамітненого перебування в будиночку поблизу лісу.

"У середовищі тамтешніх звуків я віднаходив музику і збирав її в одну палітру записами на рекордер, змішував з фрагментами гри на акустичних та електронних інструментах і грався з касетами, зшиваючи це все в єдине полотно. У більшості випадків, музика не має обмежень в ритмі чи композиційній структурі – вільна гра, яка інтригувала мене непередбачуваністю", – розповідає Даня в пресрелізі.

Альбом вийшов на лейблі Liky Pid Nohamy.

Оскільки зібрані мелодії самі по собі фіксують певні моменти буття виконавця, Даня зазначає, що їхня конвертація в слова може лише зіпсувати твори. Тож він радше сприймає ці мелодії як окрему мову, яка має окремі ж сенси.

orfin – сольна ембієнт-формація кременчуцького музиканта й творчого діяча Дані Ткаченка. Початковий виток його творчості був пов’язаний із переїздом до Києва, але врешті артист повернувся до рідного міста, де не лише продовжив писати для свого музичного проєку, але й зайнявся активною культурною діяльністю як співзасновник ГО "О’Комова", співорганізатор культурних подій у студії ERЦGÁMMA та співзасновник й автор текстів у локальному медіа ІНШОПЛИН.

orfin у мережі:

https://www.instagram.com/dan.orfin/

Фото обкладинки – надав виконавець