Безвихідь оприлюднює перший альбом

Днями сольний електронний проєкт Безвихідь представив перший альбом – "Епітафія".

За музикою сольної формації стоїть Лідія, професійна музикантка з досвідом хорового співу. У цьому альбомі вона втілила чимало особистих переживань у тому вигляді, у якому вони до неї надходили.

"Залишаючись наодинці вночі, сидячи на холодному підвіконні, у порожнечі, перед очима доводилось бачити дивні галюцинації, які дозволяли відчувати повну відсутність реальності, та бажання втекти від себе", – каже виконавиця в пресрелізі.

До створення кількох композицій альбому також долучилися виконавці bankihoi, примара й CRASHMAESTRO.

Реліз відбувся на лейблі BE₴HKET.

В альбомі музикантка відштовхується від потойбіччя на противагу реальності, а вся робота описує поетапний шлях душі:

"Чистилище" – про перебування душі в лімбі, "Порятуй" – наближення до пекла, "Місто страждальців" – повернення свідомості, "Жовч" – про примирення з тим, що від навколишнього середовища не втекти, "Інтерлюдія" – плавний перехід між реальністю й потойбіччям, "Ремінісценція" – про перебування в могилі й безвихідність, "Вбий мене" – прийняття того, що життя це циклічність, разом із яким з’являється світло, що вберігає від остаточної загибелі.

Безвихідь – сольний дарк-треп проєкт, який стартував у межах творчого об’єднання BE₴HKET. Перший реліз формації відбувся в 2023 році. Наразі її дискографія налічує один альбом і кілька синглів, зокрема й фітів.

Безвихідь у мережі:

https://instagram.com/bezvyhid_

Фото обкладинки – BE₴HKET