Dead Faith оприлюднили новий альбом

На початку січня індастріал-проєкт Dead Faith випустив альбом "Primitive". Музиканти працювали над ним кілька років.

Уся підготовка музичного матеріалу проходила у власній домашній студії виконавців протягом двох років. Підхід музикантів лишається незмінним – у музиці альбому вони традиційно звернулися до використання "found objects". У поєднанні з аналоговими синтезаторами, цей елемент надав композиціям ефекту кінематографічності.

Назва альбому буквально вказує на його основну ідею:

"Альбом, як і всі номерні альбоми гурту, має чітку концепцію. Ми прагнули описати наше суспільство у його бажанні примітизувати складні процеси та явища", – кажуть виконавці Неформату.

Також, у контексті цього альбому зокрема, вони нагадали, що війна помітно вплинула на їхній репертуар загалом.

Цьогоріч формації виповнюється 30 років, отож музиканти, за сприятливих умов, хочуть відзначити цю річницю наживо. Деталей щодо концерту поки що немає, тому стежте за нашим розділом про події. Нагадаємо, що концертна діяльність проєкту майже зійшла нанівець внаслідок війни.

Dead Faith – електронний індустріальний проєкт із Києва, заснований у 1994 році. Наразі до складу його учасників входять Володимир Кучинський та Олександр Науменко. Проєкт має обширну дискографію, у якій представлені різні етапи творчості музикантів за багаторічну діяльність.

Dead Faith у мережі:

https://www.facebook.com/deadfaithmusic/

Фото обкладинки – Bandcamp