Super Pink Moon випускає альбом

Сьогодні построк-проєкт Super Pink Moon оприлюднив анонсований альбом "Inertia". Той позначає точку переосмислення власної творчості для його автора.

Засновник формації почав працювати над цим альбомом одразу після завершення його попередника – "IRON RAIN". За словами музиканта, "Inertia" ідейно продовжує згаданий альбом, але обставини самої творчості навколо них різні:

"Обкладинка "Inertia" ідеально описує теперішній стан речей – моя музична діяльність відходить на далекий план", – каже Ігор, автор проєкту, Неформату.

Такий хід думок виконавця спричинила війна.

"Із 15 років я мріяв стати рок-музикантом і все робив для цього протягом останніх 20 років. Але з початком повномаcштабного вторгнення весь світ перевернувся. Я не одразу це зрозумів і не знав, що робити. По інерції я симулював рок-гурт із надією на щось краще: якісь концерти, тури, популярність. Я зрозумів, що все це не має абсолютно ніякого сенсу, якщо моя країна горить у вогні. На жаль, або на щастя, музика мало пересікається з тим, чим я реально можу допомогти. тому спершу потрібно закінчити війну на вигідних для нас умовах, а потім вже "бавитись" у рок-музиканта. Насправді хотілося б, щоб усі собі задали питання "як і чим я можу допомогти тут і зараз".

До слова, саме через залученість Ігоря до волонтерських ініціатив завершення цього альбому відтерміновувалося.

Від самого початку Ігор запланував писати не просто окремі треки, а готувати альбом. Коли кількість композицій досягла десяти, він почав прибирати зайве й формувати цілісний реліз. Загалом, метою "Inertia" виконавець визначив підбадьорення своїх слухачів.

"Оскільки мій основний слухач – український (усі 5:), тож і треки [в альбомі] є бойові, з усілякими складнощами, щоб цікаво було слухати, як звукова пригода".

Окрім того, наскрізною ниткою в альбомі проходить тема психічного здоров’я, особливо гостра в час війни.

"Ми всі похерені війною. Хотілося трішки висловити емоції через музику. Є трек, присвячений Маріуполю, є – панічним атакам, цілий комплект. Я не дуже хотів використовувати тему війни, але життя, по суті, зараз крутиться навколо неї. Шкода мені людей, хочеться якось допомогти, тож пробую усі свої навички застосувати, в цьому випадку – розважити музикою", – додає Ігор.

Як було сказано, музична діяльність Ігоря, а отже й цього проєкту, зараз не на часі для самого музиканта. Тому радимо насолодитися його попередніми релізами, зокрема однойменною трилогією.

Super Pink Moon – сольний проєкт Ігоря Пришляка, львівського вокаліста й гітариста стоунер-рок-гурту Somali Yacht Club, що базується на експериментах зі звуком. Наразі в дискографії проєкту трилогія релізів і два самостійних альбоми.

Super Pink Moon у мережі:

https://www.facebook.com/Super-Pink-Moon-100384491927090/
https://www.youtube.com/channel/UCmWOmlbxU-agOP7MeQoDHvA

Фото обкладинки – Bandcamp