the feels випустили останній сингл у теперішньому складі

Днями інді-гурт the feels представив сингл "не просто так". Це остання композиція гурту, написана й випущена за участі вокалістки Анни Ліпатової.

Демозапис цієї композиції підготувала Анна, уперше за час діяльності гурту. Також тут уперше заспівав гітарист гурту Влад Іванов, що зробило трек значимим у багатьох сенсах одночасно.

"Трошки іронічно, що це останній трек зі мною. Хоча до історії гурту він не має відношення, його провідна думка, не просто так, гарно накладається на нашу ситуацію", – каже Анна в пресрелізі.

Окрім вищесказаного, ця пісня примітна тим, що саме з нею музиканти вийшли з творчого глухого кута, спричиненого повномасштабним вторгненням. Басисит гурту Даніїл Гівентарь називає композицію рушійною силою, оскільки та спровокувала необхідний виконавцям зсув.

 

Основною темою синглу стали стосунки разом із їхнім болючим кінцем.

"Я намагалась описати історію емоційної дівчини, яка відчувала холод від хлопця, який просто не вміє виражати емоції так яскраво, як це робить вона. Однак, у цих стосунках вони отримали досвід, із яким будуть рухатись далі", – додає Анна.

Авторка зазначає, що до вибору цієї теми її підштовхнула сама ідея їхнього з Владом дуету, в якому вони її збиралися виконувати. За словами Даниїла, те, що мало бути камерно-дуетною піснею, у результаті розгорнулося в "дуже емоційну, динамічну й кульмінаційну роботу".

Тепер the feels продовжать існування в оновленому складі. Незабаром вони обіцяють презентувати новий матеріал.

the feels – інді/альтернатив-рок гурт із Києва. Раніше мав назву ZFeelZ. Їхній перший мініальбом "Waves of Shards" вийшов у 2019 році. Протягом останніх років музиканти виступали на різних майданчиках: ШООМ, ЮБК, Американському Домі, Мистецькому Арсеналі й на кількох фестивалях: Vertuha Arts Festival, Air ГогольFest, Winter Mass VII. У 2023 році з гурту пішла постійна вокалістка Анна Ліпатова.

Рецензія на другий мініальбом гурту тут.

the feels у мережі:

https://www.instagram.com/thefeels.band/

Фото обкладинки – надали виконавці