У Києві відчиняється новий концертний майданчик DVTK Stage

11 листопада вперше відкриє свої двері DVTK Stage — новий київський концертний майданчик на 2000 людей, розташований у дев'ятому павільйоні ВДНГ. 

До локдауну ВДНГ використовував дев'ятий павільйон для масових заходів, але зважаючи на зовнішні обставини, активність впала, тож зараз нова команда намагається відновити його роботу за сприяння ВДНГ.

До команди DVTK Stage увійшли:

  • Денис Титов — продюсер майданчика, працював з багатьма музикантами, заснував разом з відомим українським звукоінженером Ігорем Куріловичем музичний онлайн проєкт Rock It Station
  • Ігор Черепанов — відомий в Києві артдиректор, засновник гуртів Agziazma та Spokusy
  • Сата Овердрайв — креативна директорка та Head Of SMM, музична оглядачка, авторка каналів про внутряки музичної індустрії "Сата зухвало про музло", фронтвумен Respect Your Mom. 

Дев’ятка — це майданчик-трансформер із можливістю проведення різноманітних заходів від 600 до 2000 людей із сучасним звуком та світлом для яскравих концертних шоу. Технічну підтримку проєкту забезпечує компанія LARGOTEC, а майданчик може перетворитися як на фан-зону, так і на концертну залу з місцями. За задумом нового керівництва локації, тут відбуватимуться заходи різного напряму та складності з акцентом на сучасних виконавців та амбітні творчі проєкти.

Оцінити потенціал нової локації всі охочі зможуть вже 11 листопада. На цей день тут запланований офіційний концерт-відкриття за участі восьми столичних гуртів, а саме Onaway, Season of Melancholy, Spokusy, Chemistry Lab, Sleepy Sorrow, Shkerebertь, Novisens та Povyta (квитки за посиланням). 

"Першим заходом ми хочемо показати, що нашою метою є надати сцену не тільки традиційним стилям та усталеним артистам, а й тим, кому, на наш погляд, недостатньо приділяється уваги на сьогодні — рок-музикантам.

Ми хочемо запропонувати сцену, якої зараз не вистачає в Києві. Колись це був Бінго, але, на жаль, він зник. Ми бачимо потребу в майданчику, який може надати можливість рок-гуртам проявити себе", — розповіли у коментарі Неформату представники локації. 

Водночас DVTK Stage не має жодних жанрових обмежень і пропонує повноцінне партнерство в організації заходу під ключ всім охочим. Як йдеться у пресрелізі, основна місія проєкту — створити не просто концертний майданчик, а культурне місце з приємними комфортними умовами для молодих та досвідчених артистів, що сприятиме розвитку концертної та музичної індустрії в Україні.

Окрім наявних можливостей, у команди Дев'ятки вже є і конкретні наміри щодо масштабування, які включають стріми заходів у високій якості, власну музичну премію/ фестиваль, магазин мерчу, галерею, в якій представлені перспективні українські митці та ютуб-шоу. 

Докладніше про локацію: 

https://bio.site/dvtkstage
Пошта: dvtkstage@gmail.com