Infernation оприлюднили перший альбом

Нещодавно war-метал гурт Infernation випустив альбом "Dark Path of Renunciation". Перший повноформатник гурту вийшов на бразильському лейблі Nekrolust Records.

Музиканти писали матеріал для цього альбому поступово, у власному неквапливому темпі впродовж 2021-2023 років.

"Остаточний варіант був записаний і зведений приблизно за місяць. Можна сказати, що до запису ми займалися написанням матеріалу і підбором звучання у міру надходження нових ідей і концептів", – розповідають виконавці Неформату.

Під час роботи над музикою, учасники Infernation прицільно трималися в межах war-металу, піджанру, який вони хотіли відкрити українській аудиторії власними силами.

Альбом видав бразильський нішевий лейбл Nekrolust Records. За словами музикантів, цьому сприяло заздалегідь сплановане просування релізу. Водночас, цілком можливо, що CD-диски випустить уже інший лейбл.

Усередині "Dark Path of Renunciation", що перекладається як "темний шлях зречення", постає недосконалість земного світу як вона є:

"Там насильство й жах, які оточують кожну смертну істоту на її шляху до загибелі. Щодо самої назви, ми пояснюємо її так – той, хто знайде в собі мужність стати на важкий і непередбачуваний шлях зречення від загальноприйнятих догм, матиме можливість віднайти нові сенси існування й істини. Або ж остаточно втратить усе, чим володіє…"

Надалі музиканти планують працювати над розповсюдженням цього альбому в багатьох наявних місцях і форматах. Вони продовжують діяльність як виключно студійний проєкт, а намірів щодо подальших релізів поки що не розголошують.

Infernation – war-метал/блек/дез-метал-проєкт, заснований у Києві. У своїй музиці та текстах музиканти зображують різні аспекти темного й нігілістичного мистецтва. Формація діє в студійному форматі. У дискографії виконавців один сингл і альбом "Dark Path of Renunciation" (2023).

Учасники:

  • Purgatory №7 – гітари, бас-гітара, вокал
  • Abysswalker – ударні, лірика

Infernation у мережі:

https://www.facebook.com/infernation.kvlt
https://www.instagram.com/infernation.kvlt/
https://li.sten.to/infernation_kvlt

Фото обкладинки – Purgatory №7