Perimortem випустили найперший альбом

Днями метал-гурт Perimortem видав свій перший повноформатний альбом "Pillars of Light". Цей реліз став дебютним не лише для формації, а й для більшості її учасників.

Виконавці працювали над музикою альбому впродовж 2020-2022 років. За словами Романа, гітариста гурту, процес підготовки альбому потребував багато їхніх часу й зусиль.

"В основному, так було через те, що для більшості учасників Perimortem цей реліз став дебютним не тільки в межах гурту, а й як для музикантів особисто. Ми почали придумувати і записувати перші треки, коли трьом із чотирьох учасників було 17-18 років. Багато в чому ми вагались, багато що переробляли", – ділиться Роман із Неформатом.

Музиканти також експериментували зі зведенням перш ніж зупинитися на фінальному його варіанті.

Згодом початок повномасштабного вторгнення й дотичні до нього проблеми додатково ускладнили творчу діяльність колективу.

Учасники Perimortem попередньо окреслили для себе, чого саме вони прагнуть:

"Ми хотіли написати трушний, злий, а взагалі – класний альбом. Звісно, ми виходили з наших можливостей і багато що можна зробити краще, проте це лише перша наша спільна робота".

Як музиканти пояснили нам, крізь прямолінійні тексти альбому і його назву, вони максимально точно зобразили основну тематику доробку й постаралися передати його атмосферу.

Тепер у їхніх планах утілювати наступні свої ідеї, яких чимало. Окрім того, виконавці взяли курс на вдосконалення якості власної музики й дослідження "нових меж".

Perimortem – метал-гурт, який заснували четверо львівських музикантів. У їхній дискографії наразі дебютний альбом "Pillars of Light" і однойменний сингл. Перш ніж видати студійні записи, артисти багаторазово грали наживо в різних містах України. 

Perimortem у мережі:

https://www.instagram.com/perimortem_band
https://www.facebook.com/perimortem.band
https://www.youtube.com/@Perimortem_official

Фото обкладинки – надали виконавці