Довгий Пес та ROPAN записали трек про випробування часом

Українські реп-виконавці презентують першу спільну роботу "Час випробовує мене" на музику Jointjay

"Мені часто подобались куплети чи треки від ROPAN’а, ще з часів його перебування в гурті PVNCH. Подобається його теперішня творчість, зокрема актуальне українське регі, але коли почув пісню "Porsche", то зрозумів, шо реп з людини нікуди не дівся. Так ми і почали розмови про спільний трек", — говорить у пресрелізі Довгий Пес.

Для запису хлопці обрали один з бітів від Jointjay, а сам трек вирішили зробити гострішим та сучаснішим, "щоб людям захотілось переслухати трек ще раз, а не просто зробити feat".

Реліз також доступний на стримінгах

"Ми премо за своє, поки час нас шмагає батогами. Стараємось довести правоту своїх ідей, спотикаючись об непорозуміння людей навколо. Здавалось би, цей народ ніколи не зрозуміє мову своїх артистів, якщо це не про заїжджені, банальні сенси. Але ми готові йти за своє, попри те, що нам щемить серце, від всього того, що коїться навколо. Приблизно, ці ідеї я вкладав у свої рядки, але кожен то зрозуміє по-своєму,” – підсумовує зміст роботи Довгий Пес.

 ROPAN же додає, що з точки зору звучання орієнтувався на американську сцену:

"Помічаю, що в кожного артиста свій унікальний стиль. Думаю, навіть свої пресети є, які роблять їх голос і подачу унікальними, тому поставив собі умовне завдання – зробити не гірше. Слухачі вже самі дадуть оцінку тому, що вийшло". 

Довгий Пес (Олександр Благодеров) — український хіп-хоп виконавець, учасник хіп-хоп об'єднання Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав писати реп у 2008 році, а перший реліз видав у 2010. Зараз проживає і творить у Львові. Започаткував львівські хіп-хоп вечірки DVIR і дотепер ними займається.

У треках підіймає гостросоціальну тематику, але не обходиться без більш звичних для сучасного хіп-хопу тем, також намагається інтегрувати гумор до українського репу.

Ropan — український виконавець родом із Прилук, наразі живе у Києві. Раніше читав реп у формації PVNCH, а зараз сконцентрувався на сольній кар'єрі та жанрі регі. Має у дискографії вже майже 20 синглів, окремі хіти набирають сотні тисяч прослуховувань на Спотіфай. 

Довгий Пес у мережі:

https://ffm.bio/dovheepes

ROPAN у мережі:

Instagram: https://www.instagram.com/ropan_prk
https://soundcloud.com/ropan_official