ОПІК оприлюднили свій перший ЕР

Минулого тижня хардкор-панк гурт ОПІК випустив мініальбом "Безмежний Занепад".

До цього ЕР ввійшли треки, написані протягом півріччя з початку існування гурту. Коли музиканти зібрали до купи всі наявні композиції, то кілька з них видали як сингли, а всі інші згрупували в мініальбом.

Усі п’ять відібраних треків поділяють схоже емоційне забарвлення.

Назву цьому мініальбому дали перші рядки з однойменної пісні. Та стосується зокрема внутрішнього занепаду особистості як наслідку боротьби з самим собою й власними думками, переживаннями.

Значуще фото обкладинки зробив гітарист колективу Вова.

"На фото зображений засохлий борщівник. А все тому, що коли ми обирали назву для гурту, у нас виникли асоціації саме з опіком від борщівника. Саме тому на нашому лого ця рослина – нам здалось символічним те, що на обкладинці мініальбому буде вона ж", – кажуть виконавці Неформату.

Почути новий мініальбом виконавців можна буде наживо – 23.09 вони зіграють у Луцьку благодійний концерт. Окрім того, колектив уже працює над новим матеріалом, тож слідкуйте за нашими новинами!

ОПІК – тернопільський хардкор-гурт, утворений у 2022 році. Виконавці чітко окреслюють свій основний жанр, але водночас залишають собі простір для експериментів. У своїх піснях гурт оспівує як власні переживання, так і актуальні суспільні явища. Наразі в їхній дискографії два сингли й ЕР.

ОПІК у мережі:

https://www.instagram.com/opik.hc/
https://linktr.ee/opikhc

Фото обкладинки – Boiling Pit