THE EMERGENT видали концептуальний повноформатник

Минулого тижня метал-гурт THE EMERGENT випустив свій перший повноформатний альбом "SPLIT". У ньому поєднані дві мови й звукові контрасти.

Представлені в альбомі пісні охоплюють увесь час існування гурту, від найранніших днів і донині. Тому, за словами музикантів, цей реліз у певному сенсі позначає їхню еволюцію.

"Це колекція пісень, які представляють різні фази нашого життя. Ми сподіваємося, що шанувальники насолоджуватимуться подорожжю, яку ми здійснили", – кажуть виконавці в пресрелізі.

У композиціях знайшлося місце для протилежностей – голосне не суперечить тихому, швидке поєднується з повільним, а агресивне – з мелодичним.

Зведення й мастеринг цього узагальнювального твору виконав Микола Андрущенко.

Тематично альбом зосереджується на різних фазах переживань особистості, як внутрішніх, так і зовнішніх. Самоусвідомлення, пошук себе, самотність, недовіра й багато інших емоцій окремо відображені в піснях.

На альбомі також присутній спільний із 0%Mercury сингл – "Fog". Колективи разом працювали над його текстом, який досліджує силу духу й вибору: "піддатися обставинам чи піднестися над ними?" тощо.

THE EMERGENT – вінницький метал-гурт, заснований у 2020 році. Музиканти віднайшли своє звучання на межі ню-металу і постхардкору. Наразі в їхній дискографії низка синглів і відео, а також повноформатний альбом.

THE EMERGENT у мережі:

https://www.facebook.com/theemergentofficial/
https://www.instagram.com/the_emergent_official/

Фото обкладинки – надали виконавці