Sominaryst оприлюднив дебютний ЕР

Днями електронний виконавець Sominaryst випустив свій дебютний мініальбом "Bezsonnia".

За словами артиста, у мініальбом покладено те, що стало його повсякденністю за 2022-2023 роки, протягом яких він і працював над цією музикою.

Реліз відбувся на лейблі Mystictrax.

Композиції ЕР були натхненні як життєвими ситуаціями, так і мистецтвом. Зокрема на перший трек, "Teren", значною мірою вплинуло прослуховування Aphex Twin і української народної пісні "Цвіте терен", а трек "Dunai" народився внаслідок перегляду стрічки "Запорожець за Дунаєм" 1953 року.

Водночас тематичну основу композиції "U poli" склала реальна історія з близького оточення музиканта:

"Коли мій близький друг-діджей пішов служити в армію, йому довелося змінити танцпол на відкрите поле, де відбувається підготовка до реальних бойових дій. Цим треком я респектую всім, хто здійснив подібний вчинок. Ламана основа та величезний масив звукових хуків символізують емоції, що вирують у свідомості людини, яка кардинально змінює свій стиль життя в умовах воєнного стану", – каже виконавець.

До слова, уже цього тижня матеріал Sominaryst можна буде почути наживо на ОТЖЕ ФЕСТ.

Sominaryst – сольний електронний проєкт, який заснував музикант, діджей і саунд-продюсер із Києва. Виконавець регулярно виступає наживо. Наразі в його дискографії подвійний сингл і мініальбом.

Sominaryst у мережі:

https://www.instagram.com/sominaryst/

Фото обкладинки – Anastasiia Vesna