VMRE видають сингл, анонсують мініальбом

Сьогодні блекенд-хардкор гурт VMRE дебютував із синглом "HOUSEBREAKER". Також музиканти зняли кліп на нього.

Вони працювали над цією композицією в межах підготовки майбутнього мініальбому. Обидвоє учасників формації однаково доклалися до процесу, оскільки завжди розподіляють обов’язки порівну.

"Ми займаємося всіма аспектами самостійно – від звукозапису до візуального оформлення. Написання матеріалу зазвичай відбувається хаотично, але кожен при цьому викладається по-максимуму й водночас не перетягує на себе більшу роль", – розповіли виконавці Неформату.

Музиканти багато експериментували разом і до цього, тож це не перший продукт їхньої творчості.

 

Рушієм для написання композиції стало відчуття розпачу внаслідок неможливості змінити власну сутність.

"Розчиняючи реальність, [розпач] вливається помийними водами в горло, змішуючи нутрощі з вуличним брудом. Кожна нота та акорд винищують норму й перетворюються на твій внутрішній компас", – описують виконавці в пресрелізі.

Тепер варто чекати на новий мініальбом VMRE – він вийде 30 вересня й продовжить осмислення внутрішніх і зовнішніх пертурбацій музикантів, започатковане цим синглом.

VMRE – одеський блекенд-хардкор гурт, який заснували двоє місцевих музикантів. Обидвоє працюють над усіма циклами творчості самостійно й дотримуються DIY-філософії. Наразі в дискографії гурту один сингл.

VMRE в мережі:

https://www.instagram.com/vmre.noise/

Фото обкладинки – надали виконавці