приходь без дітей видає сюжетний ЕР

Нещодавно експериментальний хіп-хоп-проєкт приходь без дітей випустив мініальбом "Ізолєнта". У його створенні також взяли участь виконавці Аппекс, Мисливець і Новий Твій.

Майже всю музику для ЕР написав Олександр К., засновник проєкту. Винятком є треки "Оптоволокно", автор музики якого Ніхто Абсолютно, й "Колючий дріт" співавторства ПБД і Тиявін.

Цей ЕР продовжує раніше започатковану серію релізів "Електронна трилогія".

За словами Олександра, цей мініальбом "точно не про війну", однак це не означає, що війни в ньому немає.

"Від пісні до пісні [війна] є декорацією, яка дає ключ до розуміння контекстів. Війна, названа у різних піснях різними іменами, є одним з головних героїв описаних ситуацій. Не дійовою особою, але каталізатором", – каже Олександр у пресрелізі.

Відтак перша пісня ЕР, уже згадана тут "Оптоволокно", містить опис першого місяця повномасштабного вторгнення у життях Аппекса і ПБД.

"Ця пісня – це суб'єктивні пейзажі індивідуальної реальності, спроба зробити зріз часу і описати сцену, на якій розгорнуться подальші події", – ідеться в пресрелізі.

Сюжетно мініальбом знаходить свій кінець у стані його головного героя, який Олександр описує як "внутрішню еміграцію". Саме так персонаж "вирішив" усі ті проблеми, які наскрізно проходять через композиції ЕР.

Надалі Олександр планує видати заключну частину трилогії, та матиме назву "Паяльник".

приходь без дітей – сольний проєкт музиканта з СМТ Маневичі Олександра К. Жанр своєї творчості він сам визначає як сладж-хоп. До цього Олександр також брав участь у проєктах Все до чаю й Аргóc.

приходь без дітей у мережі:

https://www.instagram.com/ceivot/

Фото обкладинки – Jakub Maniecki