Shinagawalove і Sora написали спільний сингл

Днями київський блек-метал проєкт Shinagawalove і японський дарк-вейв виконавець Sora випустили спільну композицію "Stare at Death". Вона оспівує емоційну агонію в’язня перед стратою японською мовою.

Симпатія засновника Shinagawalove до японської музики стала основним рушієм цієї колаборації, яка відбулася на відстані.

"Іще з підліткового віку мені була небайдужа японська андеграундна сцена: grindcore, black metal, hardcore, visual kei, j-rock. Коли я почав цікавитися створенням музики, десь усередині моєї голови засіла мрія зробити щось схоже на японську рок-/метал-музику й зробити це саме з японцями, японською мовою", – розповідає Shinagawalove Неформату.

Але саме знайомство київського виконавця з Sora було абсолютною випадковістю – японський артист просто підписався на Shinagawalove в Instagram. Дуже швидко музиканти домовилися об'єднати зусилля в роботі над новим треком.

 

Над інструментальною частиною треку працював Shinagawalove, а за вокал і лірику відповідав Sora.

"Пісня розповідає історію ув'язнених, яким був винесений смертельний вирок. Неможливо уникнути його чи втекти від нього. Все що залишається – чекати й дивитися смерті в очі, поки вона не забере їхні душі. Буря емоцій, від гніву до тотального суму, далекі спогади й жалкування, але все, що чекає в кінці, це нескінченна темрява", – додає Sora в коментарі Неформату.

Окрім сольної творчості, яка зачепила Shinagawalove, Sora також грає в гурті MURASAKI BOTAN. Після видання цього синглу обидвоє музикантів повернулися до роботи над своїми подальшими релізами.

Shinagawalove – one-man блек-метал проєкт, заснований у 2022 році в Києві. Його музична ідея полягає в поєднанні напрямків блек-металу, зокрема depressive, suicidal і atmospheric, задля створення динамічних і різноманітних композицій. Тематика пісень проєкту загалом екзистенційна. У його дискографії наразі повноформатник "Vortex" (2023) і два сингли.

Shinagawalove у мережі:

https://www.instagram.com/shinagawalove/

Sora в мережі: 

https://www.instagram.com/sora_120254/

Фото обкладинки – надали виконавці