That Was Ma випустила сингл про силу жінок

Днями R&B-виконавиця That Was Ma видала композицію "Strong Woman". У ній музикантка продовжує історію попереднього синглу й досліджує тему внутрішньої сили.

У новому синглі Марина Мислюк, авторка музики, дотримується свого характерного звучання й водночас продовжує розвивати його. Окрім цього, тут вона спробувала себе в вокальному продюсингу.

Пісня на стримінгах

Текст пісні в загальному торкається тем стійкості, самопізнання й внутрішньої сили, які, на думку виконавиці, є в кожній жінці, проте не всякій вдається їх відкрити.

"Сингл "Strong Woman" продовжує історію попередньої пісні "Running A.Way" – про дівчину, яка тікає від своїх проблем, що йдуть по колу. Повертаючись до них знову і знову, вона знайшла в собі силу зупинити це і відчувати себе добре завжди, незважаючи на страхи та болі", – каже виконавиця в пресрелізі.

Послання прийняти власну внутрішню силу й відпустити тягарі минулого виконавиця замаскувала в сюжетну форму композиції:

"Це історія жінки, яка має бути сильною за будь-яких обставин, але раптова зустріч із незнайомцем, біля якого вона відчуває себе слабкою, руйнує її ідеальний світ і вона почуває себе в небезпеці", – додає Марина.

Після цього релізу виконавиця планує видати ще один сингл – той очікується 22 вересня. Також восени вийде її новий ЕР.

That Was Ma – сольний R&B-проєкт київської виконавиці Марини Мислюк. Наразі в її дискографії кілька синглів.

That Was Ma в мережі:

https://www.instagram.com/that.was.ma/

Фото обкладинки – Instagram