Stars and Mellow перезапускають власну дискографію

Київський гурт представляє новий імпровізаційний альбом "Ki Fi" і водночас позбувається усіх попередніх релізів. 

"Ki Fi", як стверджують музиканти у пресрелізі є "квінтесенцією багатьох років спільного виконання імпровізацій, які врешті здобули свою унікальну форму".

Альбом також доступний на стримінгових сервісах

Stars and Mellow записували альбом на студії Mello Jello у Києві, за зведеня відповідали фахівці зі столичної ж Soundplant, а мастерингом займалися не нешвільській студії Sage Audio.

Гурт виник у Києві в 2014 році, а їхній перший реліз на стримінгах з'явився у 2016-му. Вже тоді музиканти намагалися поєднувати у своїй творчості чимало впливів, починаючи від року 60-х і завершуючи сучасною електронікою, але надалі їхня творчість, як йдеться у пресрелізі, зазнала радикальних трансформацій, через що Stars and Mellow видалили всю попередню історію записів, і починають свою історію з чистого аркуша.

"Чим більше ми створювали нових пісень, тим більше ставало зрозуміло, що нам нецікаво конструювати композиції з куплетів, приспівів і бриджів, а цікаво грати те, що звучить всередині, тут і зараз. Імпровізація виявилась саме тією стихією, яка найбільше розкриває наш музичний потенціал, і саме в потоці джему найкраще проявляється хімія бенду", — йдеться у пресрелізі. 

Цей потік творчості музиканти називають "ki fi", і саме це слово вирішили зробити назвою альбому, який знаменує новий етап їхньої творчості.

"Ki Fi" – це трансцендентна музична мандрівка. Вона розпочинається у тропічній лагуні (Tropical Bay), простирається кораловим рифом (Coral Reef), відносить вас до пустелі (Sultan) і продовжується у джунглях (Jungle Juice)", — описують реліз музиканти. 

Вони додають, що альбом варто слухати "вдома чи на природі, з гарячим чаєм або з холодним пивом, у затишку та спокої", не перевантажуючи себе трендами або якимось прихованими сенсами. 

Поціновувачі запису також мають змогу замовити вініл, який гурт планує випустити у січні 2024-го. 

Дізнатися більше про Stars and Mellow:

https://www.instagram.com/starsandmellow/
https://www.facebook.com/starsandmellow/

Фото надані гуртом