Pocket Monzzter презентують динамічний мініальбом

Київський панк-гурт на початку липня презентував другий мініальбом "Totally Wasted". 

Матеріал для ЕР "Totally Wasted" музиканти збирали протягом декількох місяців у 2022 році. Для мініальбому вони записали нові пісні та зробили ремейки на два треки свого старого гурту Loud’n’Dirty – "No Hangover" та "No Love In The Space", залишивши від них, по суті, тільки тексти. Робота мала бути завершена ще до нового року, але через постійні блекаути та загалом нестабільну ситуацію запис перенесли до "кращих часів".

Мініальбом на Spotify

Врешті, записати матеріал Pocket Monzzter змогли вже у травні цього року на студії відомого в українській панк-сцені звукорежисера Юри Утюга. Зведенням та мастерингом гурт традиційно займався самотужки. 

"Ми використали вимушену паузу для допрацювання матеріалу, наприклад, якісно змінили пісню "Zero44". А, також, народився новий трек, за місяць до фактичного запису, який і дав назву альбому – "Totally Wasted", – розповіли музиканти у коментарі Неформату. 

Учасники гурту, Elektronik та Марина, розповідають, що заняття музикою для них завжди було самовираженням.

"Кожна пісня відображає стан речей на момент написання – те, що хотілося сказати саме в той момент, коли було створено трек. Тому між піснями, від альбому до альбому, і навіть всередині одного альбому завжди є відмінності: десь більше сенсового навантаження в тексті, десь його зовсім немає та "на сцену" виходить настрій, мелодія.

Зараз натхнення відбирає війна, та пов’язані з нею втрати близьких, а також щоденні новини про горе по всій країні. Для нас репетиції та написання пісень – це свого роду терапія, та навіть runaway. Чим гучніше сміємося, тим менше плачемо", - зазначають музиканти. 

Пісні на мініальбомі "Totally Wasted", за твердженням гурту, доволі легкі та веселі, на перший погляд, мають ритмічну основу.

"Let’s kill all bad days. Live life with no regrets!", – промовляє пісня "No Hangover". Разом з тим є пісня соціального характеру "Raised By The Monster", про те, як з’являються та розмножуються монстри, і пісня не дає відповіді, що із цим робити. А пісня "No Love In The Space" про те, що найцінніше знаходиться поруч і треба цінувати те, що маєш", – пояснюють учасники гурту. 

За усі графічні матеріали Pocket Monzzter відповідає Elektronik, і цього разу він намагався передати настрій пісні "Totally Wasted", орієнтуючись візуально на креативи у стилі робіт Ditry Donny (lowbrow art).

"No Hangover" наживо, 2021 рік

Наразі Elektronik і Марина починають роботу над наступним мініальбомом, який хочуть встигнути доробити до зими, "бо хто знає, що очікувати цього року."

"Окрім того, що війна корегує по-своєму усі плани та скасовує мрії, вона також вчить нас жити тут і зараз, не гратися із плануванням, не відкладати на безрік. На нашу творчість війна вплинула тим, що спочатку ми довго не мали репетицій, не писали пісень, бо не було сил та ресурсу для творчості. Але потім сталася переоцінка ситуації, захотілося творити зараз і негайно, поки ми маємо таку золоту можливість, дякуючи усім, хто виборює її для нас на всіх фронтах", – додають музиканти.

Pocket Monzzter – гараж-панк гурт, який заснували учасники проєкту Dementix у 2020 році. Відтоді колектив видав два ЕР – "Titty inspector", і "Totally Wasted".

Актуальний склад гурту:

  • Elektronik (вокал, гітара, тексти, музика, дизайн)
  • Марина (другий вокал, барабани, тексти, музика, комунікація).

Pocket Monzzter у мережі:

https://linktr.ee/pocket_monzzter

Фото надане гуртом