Hidden Element випустив ЕР про безцінні речі

Минулого тижня електронний проєкт Hidden Element видав мініальбом "Differences". Музична робота вийшла на чеському лейблі YUKU.

Концептуально цей ЕР продовжує попередній реліз виконавця "Ranges"(2022), який теж свого часу вийшов на YUKU.За словами виконавця, у "Differences" він поєднав сентиментальний настрій із енергійними вібраціями.

"Цей реліз – про кохання, про родину, про друзів, про розставання й стосунки. Він про безцінні речі, які ми часто не помічаємо, про безповоротну втрату цінних людей" – пише Ігор, автор проєкту, про альбом. 

Сам виконавець має улюблену композицію на цьому мініальбомі – "Illyah", названу іменем його загиблого друга.

"…Трек "Illyah" був написаний у грудні 2022 року і присвячений моєму другові, якого вбили російські війська. Він був музикантом. Іноді ми зустрічалися в моїй студії, говорили про музику, разом працювали над кількома проєктами. А потім це сталося – ось ми разом працювали і сміялися, а іншого дня його вже немає. Назавжди", – пише виконавець.

Тому цим мініальбомом Hidden Element закликає цінувати звичні речі, звичних людей поряд, особливо в часи війни.

Обкладинку для ЕР виконав друг виконавця – художник Мітя Фенечкін.

Hidden Element – київський електронний проєкт, створений у 2011 році. На початку творчого шляху Ігор Кириленко писав музику з Нілом Тарасовим. За десять років існування проєкту в нього зібралася доволі велика дискографія. Один із його треків став треком місяця за версією DJMAG UK. У 2015 відео на трек "Simple Song" потрапило до топ-10 композицій за версією KMag UK.

Hidden Element у мережі:

https://www.facebook.com/hiddenelementua/
https://www.instagram.com/thisishiddenelement/

Фото обкладинки – Instagram виконавця