laang і baltov разом написали ліричну пісню

Сьогодні поп-виконавці laang і baltov видали спільний трек "чомучомучому". У ньому вони оспівують самотність і стосунки, які так і не розпочалися.

Аранжування для композиції написав laang, який нещодавно переглянув свій підхід до створення музики.

"[Тут] я величезну увагу приділяю ритм-секції – зараз притримуюся думки, шо будь-яка поп-музика має в першу чергу качати, рухати тіло в такт", – каже laang у пресрелізі.

Цю композицію самі виконавці за звуком відносять до "нової хвилі".

 

Центральною темою тексту є пошук відради в час самотності, коли "життя триває, та не кипить".

"Ліричний герой синглу […] так і не робить першого кроку, отримавши у навздогін лише мороз. У своїх роздумах він розуміє, що простіше бути наодинці та співіснувати з собою", – кажуть музиканти в пресрелізі.

За текст відповідав baltov, учасник гурту Скинь кеди. У своїй сольній творчості, як і в цій колаборації, він діє згідно з потягом до експериментів.

"Прокидаєшся з самого ранку, коли на вулиці ще по-ранковому прохолодно, ніс не дихає, ти їдеш в автобусі і пишеш текст до треку, знаючи лише одне – ти в моменті, ти робиш музику, і жодна перепона тебе не зупинить", – описує виконавець.

Сьогодні ж, о 6 вечора, музиканти презентують композицію наживо в київському просторі GreyCat.

laang – сольний лоу-фай проєкт, заснований у 2022 році. Його перший реліз – інструментальний альбом "speak silently" (2022). Загалом у дискографії виконавця два мініальбоми й сингли.

laang у мережі:

https://www.instagram.com/laang_lo/ 

baltov – проєкт Ніка Бальтова, який також грає в гурті Скинь кеди. У його дискографії наразі кілька синглів.

baltov у мережі:

https://instagram.com/pan_baltov

Фото обкладинки – надали виконавці