0%Mercury випускають третій сингл із анонсованого альбому

Днями хаотік-хардкор гурт 0%Mercury видав сингл "Cat Lady" і відеокліп на нього. Це вже третя композиція з їхнього майбутнього альбому "We should definitely do this!".

Цю пісню музиканти написали ще до повномасштабного вторгнення. За їхніми словами, вона демонструє, яким міг би бути їхній альбом, якби в України "був адекватний сусід".

"Всі складові пісні – про радість, драйв та кайф", – каже Лєна, вокалістка гурту, Неформату.

Відеокліп зняв і змонтував бас-гітарист гурту Павло Іванюшин.


Мажорний настрій композиції забезпечує не лише її звук, але й позитивно заряджена лірика. Та зосереджується на помилковості конкретної соціальної "норми" й пропонує альтернативу її сприйняттю.

"Якось склалося в нашому світі так, що [вважається], якщо жінка довгі роки незаміжня й не має дітей, то це привід для співчуття, осудження або пресингу з боку оточуючих. А якщо вона ще має котів… У пісні головна героїня не звертає увагу на думки суспільства з цього приводу й просто кайфує від свого життя, залишається собою і любить себе", – додає Лєна.

Як музиканти розповіли Неформату, вони планують іще кілька сюрпризів напередодні виходу альбому. Нагадаємо, що анонсований повноформатник "We should definitely do this!" вийде цього літа. Про інші релізи й утілені плани гурту можна прочитати тут.

0%Mercury – харківський маткор/хаотік хардкор гурт, заснований у 2016 році. Їхня дискографія нараховує два мініальбоми й низку синглів. У 2023 році музиканти стали переможцями W:O:A Metal Battle Ukraine.

0%Mercury в мережі:

https://www.facebook.com/ZeroPercentMercury/
https://www.instagram.com/zeropercentmercury

Фото обкладинки – Facebook виконавців