plaaaato видали нову версію свого альбому

Нещодавно інді-рок гурт plaaaato представив перевидання свого альбому "Побег"(2021). Нова інкарнація називається "Втеча" й звучить зовсім інакше.

За словами Костянтина, автора музики plaaaato, альбом був перероблений повністю й усі треки записані наново, без використання старих записів.

"Ми повністю змінили звук альбому, переробили інструментальну та вокальну частини треків. Також в альбомі з'явилися tape-версії треків, які нагадують олдове касетне звучання", – розповідає Костянтин Неформату.

Незмінними в альбомі залишилися лише тексти й назви пісень.

Сама ця музика є дуже важливою для plaaaato, а тому виконавцям приємно до неї повертатися – вони сприйняли це як перерву перед підготовкою свого четвертого альбому. 

"Як і всі наші релізи – це історія про нас, про наше життя та дорослішання. Неможливо не перевидати цей альбом, бо він є невід'ємною частиною великого оповідання. Цей реліз має велике значення як початок нашого творчого шляху і самовираження в музиці", – додає Костянтин.

Це перевидання відкрило шлях і для іншого – тепер plaaaato запишуть нову версію свого другого альбому "Два". Окрім цього сам Костянтин іще написав два нових альбоми для двох нових проєктів. Як він нам розповів, матеріал побачить світ уже незабаром.

plaaaato – інді-гурт трьох друзів-музикантів із Запоріжжя, який видав вже три повноформатнi альбоми. Їхня музика від самого початку виходить на столичному лейблі electricity.

plaaaato в мережі:

https://www.instagram.com/plaaaato

Фото обкладинки – @murr_riya