The Pamphlets видали новий сингл

Днями індіпоп гурт The Pamphlets випустив сингл "Vulytsi". Він передує виходу анонсованого ЕР музикантів.

Виконавці записали чорновик цієї пісні в липні 2022 року, у Львові. Загалом на її підготовку в них пішло півроку.

"Це був імпровізований домашній кемп нашого гурту – ми жили разом близько місяця й накопичували матеріал нового ЕР. Усе почалося з баслайну й гітарної партії на перший куплет, брідж і приспів пісні придумав я", – розповів Іван, бас-гітарист гурту, Неформату.

За його словами, партії з чорнової версії зовсім не змінилися. Гітарист гурту Артур лише обрамив демо гітарним звуком й фіналізував звучання.

 

На створення композиції музикантів надихнув рядок із пісні "Mary" українського виконавця The Maneken: "When I’m walking down the street I can feel your smell". У поєднанні з атмосферою вулиць Львова, цей імпульс переріс у сингл "Vulytsi", який набув уже власної історії.

"Пісня "Vulytsi" нагадує початок подорожі, легкої та водночас повної несподіваних перешкод. Вулиці уособлюють наші життєві шляхи – інколи німі та порожні, а інколи сповнені галасу. Героїня [пісні] шукає справжню себе серед розмитих силуетів міста й веде діалог зі своїм минулим", – пишуть виконавці в пресрелізі.

Її запис проходив у Львові, вже в період частих відключень електроенергії, тому значною мірою музикантам допоміг генератор.

Тепер The Pamphlets готують до виходу вже згаданий тут мініальбом – він очікується 30 травня. У червні гурт їде на фестиваль European Youth Events 2023 в Стразбурзі, де представлятиме Україну.

The Pamphlets – індіпоп гурт, заснований у 2020 році в Києві. За час своєї діяльності музиканти виступали на Match for peace в Естонії й у червні 2023 року представлятимуть Україну на фестивалі European Youth Events. У дискографії виконавців наразі низка синглів.

The Pamphlets у мережі:

https://www.instagram.com/the_pamphlets/

Фото обкладинки – надали виконавці