Juggernaut випустили життєствердний сингл

Днями хардкор-гурт Juggernaut оприлюднив новий сингл "Against All Odds".

Початок роботи над цим синглом сягає 2021 року – тоді Артем написав перший варіант його мелодії. Уже восени виконавці завершували роботу над композицією й збиралися включити її до свого майбутнього альбому, однак повномасштабне вторгнення росії цьому перешкодило.

"Процес відновився тільки влітку 2022 року. До того часу я вже написав текст на музику. Восени Діма, наш другий гітарист, записав демо без вокалу, щоб повноцінно послухати як вийшло. Чесно кажучи, після прослуховування сильного враження що це "те що треба, боєвик!" не було. Ми вирішили переробити барабанні й гітарні партії, [зробили] інше аранжування. Так і вийшли на ту пісню, яку всі недавно почули", – розповідає Артем, гітарист гурту, Неформату.

У результаті від початкових напрацювань і до кінцевої версії треку пройшов 1 рік і 4 місяці.

Текст для "Against All Odds" Артем почав писати після воєнних подій у Бучі, Харківській області й на Азовсталі.

"Тоді я відчував, окрім ненависті і злості, велике моральне піднесення. Спілкувався з іншими людьми – і у всіх було схоже відчуття. Всі старалися знаходити в собі сили жити далі, глибоко розуміючи, що війна триває, що потрібна поміч на фронті й постраждалим, і водночас продовжували робити звичайні речі. Це якраз і була велика сила духу української нації – ми не опустили голови, не змирились з тяжкою долею, нас ніщо не зламало і не зламає, і ми будемо продовжувати сміятись в [обличчя ворогові] і намагатись щасливо жити далі", – додає Артем.

Тепер у виконавців на черзі зйомки кліпу й випуск згаданого тут альбому. Окрім того вони мають бажання виступати наживо, що постараються реалізувати незабаром. Узимку ми також писали про їхній попередній сингл "Stronger Than Ever".

Juggernaut – хардкор-гурт, який виник у 2014 році, в Києві. Музиканти об’єдналися, щоби грати хеві-хардкор у дусі 90-х. На їхньому рахунку вже два мініальбоми, один повноформатник і низка синглів.

Juggernaut у мережі:

https://www.instagram.com/juggernauthc/
https://www.facebook.com/juggernauthc

Фото обкладинки – надали виконавці