Христина Халімонова випустила перший альбом

Днями світ побачив перший альбом Христини Халімонової "Прокидатися навесні".

Виконавиця працювала над цим доробком самостійно протягом тривалого часу – він містить як нові композиції, так і десятирічної давнини.

"У моєму світогляді кожна людина, алегорично, це унікальне дерево зі своїми плодами – у мене це пісні. Дерево формується зі самої з‘яви на цей світ, тому не можу точно сказати, скільки часу пішло на цей альбом. По відчуттях, я вклала в нього все життя", – каже Христина Неформату.

У записі використані два інструменти – голос артистки й альт-укулеле: "один співає до душі, а інший – до плоті".

Музика Христини, за її словами, завжди про те, що її непокоїть у цьому світі, про те, що вона хотіла би виправити.

"Ці 35 хвилин і 25 секунд запису для мене – прогулянка по краю моєї душі, звідки можна побачити усе, що мене тримає у цьому світі, й усе те, що робить перебування тут часто нестерпним, я про несправедливість, неправду, про систему, яка, вочевидь, не призначена для щастя. У мене на меті – зруйнувати цю систему. Я додала краплю в океан опору цій несправедливості, в океан Любові. Це моє тихе і лагідне "F*CK THE SYSTEM!" – додає Христина.

Водночас цей альбом дозволяє музикантці відрефлексувати "недорефлексоване".

Тепер у планах Христини представити свій альбом наживо, її тур почнеться вже в травні з Києва й матиме продовження в інших містах. Більше інформації можна знайти в розділі Івенти й на сторінках виконавиці.

Христина Халімонова в мережі:

https://www.facebook.com/khrystynakhalimonova/
https://www.instagram.com/khali.monova/

Фото обкладинки — Bandcamp