Артем Бемба написав саундтрек для комп’ютерної гри

Сьогодні вийшов альбом саундтреків, які Артем Бемба створив для гри "Goodbye Oasis".

На процес підготовки цих композицій у виконавця пішов рівно місяць, що стало особистим рекордом швидкості Артема.

"Ця гра створювалася під конкурс, у якого були жорсткі часові рамки – два тижні. Робота почалася ще в період блекаутів, тож я мав навіть кілька безсонних ночей, щоб не відставати від друзів із команди. Пізніше, звісно, ми ще трохи вдосконалили гру, я дописав ще дві мелодії, які не встиг зробити до дедлайну, але дуже хотів зробити", – розповідає музикант Неформату.

Подібний досвід Артем вже мав – протягом двох років він працює композитором у видавництві Audiostories, де створює саундтреки до аудіокниг й аудіофільмів.

Тим не менш, ця співпраця привнесла дещо нове в практику музиканта:

"Найбільш новим для мене був сам процес створення – щоденні зустрічі в Zoom, детальні обговорення, скрупульозне планування кожного наступного кроку. Раніше я так не працював, але вбачаю в цьому доцільність. Крім того, в процесі роботи я знайшов для себе декілька нових плагінів та віртуальних інструментів, які буду використовувати й надалі", – додає Артем.

Сконцентруватися на атмосфері "Goodbye Oasis" виконавцю допомогли сюжет і візуальна складова гри, з якими він ознайомився напередодні.

"Коли я розглядав майбутні фони, локації й персонажів, музика сама просилася назовні. Окрім того, я добре знайомий із саундтреками до схожих сюжетно фільмів і тут вони теж стали мені в пригоді".

За словами Артема, його співпраця з розробниками гри була злагодженою і їм вдалося досягти такого взаєморозуміння, яке загалом трапляється не часто. Більше про гру тут

Artem Bemba – львівський музикант і мультиінструменталіст, учасник гуртів Sealand Airlines, Sherpa The Tiger, OLES і сольного проєкту під власним іменем. Його дискографія нараховує десять різноманітних релізів тільки в межах сольного проєкту. Серед джерел натхнення музиканта: різноманітний джаз, краут-рок, прог та хард-рок, електроніка, психоделія, академічний авангард і українські ВІА.

Artem Bemba в мережі:

https://www.facebook.com/artembembamusic/
https://www.instagram.com/artembemba/

Фото обкладинки – надав виконавець