Sidus Atrum видає новий сингл

Сьогодні відбулася прем’єра синглу "Сни Крізь Століття" блек-дум проєкту Sidus Atrum.

Цю композицію Юлія, авторка музики проєкту, майже повністю записала в 2021 році, коли закінчувала роботу над своїм другим альбомом "Spiral Of Life" (2022). Але завершити й видати сингл завадила війна та похідні від неї зміни в житті.

"Значення пісні залишилось тим самим – це розповідь про усвідомлення циклічності буття через сни та спогади з минулих життів", – каже Юлія Неформату.

За задумом виконавиці, сингл слугує автономним доповненням до альбому, певним продовженням його тем.

 

Нещодавно проєкт офіційно повідомив, що перетворився з one-woman-band на дует – тепер Юлія працює над музикою зі своїм чоловіком Сергієм. Раніше він вже долучався до створення музики Sidus Atrum, і зараз так само виконав міксинг і мастеринг синглу.

Sidus Atrum – блек-дум проєкт, віднедавна дует Юлії та Сергія Лихотворів, започаткований у 2015 році в Києві. Наразі проєкт випустив два альбоми й два сингли. Основна мета музикантів – виразити власні ідеї, почуття, емоції та поділитися досвідом зі слухачами. Кожен альбом має певну концепцію, є подорожжю, під час якої відбуваються розвиток і перехід на інший рівень буття.

Sidus Atrum у мережі:

https://www.facebook.com/sidusatrumpage/
https://sidusatrum.bandcamp.com/music

Фото обкладинки – надали виконавці