Lybid_1 випустили дебютний альбом

Днями в нойз-рок гурту Lybid_1 вийшов перший повноформатник "Хіть".

Виконавці почали роботу над цим альбомом минулого року. Пісні, які він містить, сформувалися за час благодійних виступів гурту на підтримку ЗСУ.

"Ми доповнили склад новим вокалістом та додали [в музику] живі барабани, довго експериментували з жанрами і випустили нашу "Хіть". Композиції в альбомі це наші роздуми про хіть, висвітлення пориву до кохання, музики, мистецтва та боротьби з нашими ворогами", – ділиться Євген, вокаліст гурту, із Неформатом.

Робота над звуком проходила на однойменній студії колективу.

Слухайте альбом на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

Обкладинка альбому унаочнює ті самі "пориви" – кожен зображений елемент колажу передає бажання виконавців творити й експериментувати. Вигадала і виконала її Ксенія Варзацька.

Незабаром Lybid_1 випустить кліп на композицію "Шлях" із цього альбому. Також гурт планує виступати з новим матеріалом і продовжувати свою благодійну діяльність.

Lybid_1 – київський експериментальний/нойз-рок гурт, який виник внаслідок виступу на домашній новорічній вечірці у 2019 році. Вже у 2021 році музиканти почали складати повноцінний сет із пісень та інструментальних композицій, із чого постав їхній дебютний ЕР "DODOMU".

Lybid_1 у мережі:

https://www.instagram.com/lybid_1/

Фото обкладинки – Катя Ніл