Secret Avenue повертається із новим синглом

Нью-вейв проєкт Secret Avenue вийшов із тривалої паузи з новим синглом "Коло за колом". Текст для композиції написала поетеса Настя Чорна.

"Коло за колом" це перший трек проєкту українською. Він позначає його значну зміну – із гурту Secret Avenue перетворився на сольний проєкт Антона Прібиткіна, який був його фронтменом до того.

Текст для цієї композиції написала подруга Антона, поетеса Настя Чорна.

"Пам’ятаю, що вперше почув цей вірш від авторки навесні 2022 і був вражений його проникливою ідеєю. Одразу відмітив для себе, що мене приваблює сама його форма: пряма мова смерті, її звернення до військових, які вже загинули, або вмирають від поранень, її колискова, спів, який приносить їм цей невідворотний спокій. Для мене цей трек – така постпанк-балада, своєрідна українська готика, присвячена нашим загиблим воїнам", – каже Антон в пресрелізі.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

Настя Чорна написала цю поему в березні 2022 року. В неї вона вклала той спокій, який їй хотілося тоді бачити за темрявою війни.

Secret Avenue – інді-рок/нью-вейв гурт, заснований у 2012 році. За свою діяльність гурт випустив чотири мініальбоми і неодноразово грав на різних фестивалях, серед яких Atlas Weekend, Hedonism Festival, Файне Місто, Гогольfest, Koktebel Jazz Festival та інші. Зараз діє в форматі сольного проєкту Антона Прібиткіна.

Secret Avenue в мережі:

https://www.facebook.com/secretavenuesound
https://www.instagram.com/secretavenueband/

Фото обкладинки – надав виконавець