Chaosy ділиться багатобічним ЕР

Минулого тижня в експериментального виконавця Chaosy вийшов третій альбом "KATAKOMBA". Його випустив київський лейбл Standard Deviation.

Цей мініальбом був готовий до виходу ще близько року тому, але лише зараз куратори лейблу відчули вдалий час для його релізу.

"Пару треків [з альбому] я написав ще два роки тому. Та коли познайомився з чуваками з лейблу, то ми послухали треків 50, і вибрали найбільш схожі за настроєм. Тож "KATAKOMBA" в моєму розумінні не прив'язаний до часових меж", – розповідає Богдан, автор музики проєкту, Неформату.

Тому, за словами виконавця, цей мініальбом радше є збіркою, аніж заздалегідь запланованим доробком.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer

Сам Богдан не вважає себе перфекціоністом й не приділяє великої уваги деталям, але в дечому помітив свою еволюцію як виконавця з тих пір.

"За цей час, поки я чекав релізу альбому, я виріс в технічному плані. Переслуховуючи його зараз, коли я вже більш досвідчений, я бачу жахливі помилки в плані зведення. Але від цього альбом мені не став подобатись менше".

Зараз музикант продовжує писати музику і в нього вже є матеріал для трьох електронних альбомів. Також скоро відбудеться реліз у постпанк гурту Лірика, в якому Богдан грає. Паралельно із цим він встигає працювати над матеріалом нового метал-гурту.

Chaosy – експериментальний сольний проєкт київського виконавця Богдана Темченко. В ньому він пише музику на межі електроніки та металізованого постпанку. У дискографії проєкту наразі три альбоми.

Chaosy в мережі:

https://www.instagram.com/cha0sy/

Фото обкладинки – надав виконавець