Shadowsun випускає альбом емоційних спектрів

Нещодавно дроун-ембієнт проєкт Shadowsun видав свій новий альбом "Last Blizzard".

Над цим доробком Дмитро, засновник проєкту, працював самостійно, в себе вдома. Як і зазвичай, на альбом у нього пішло близько трьох тижнів роботи.

"Останній рік я намагаюсь випускати хоча б по одному альбому в місяць. Тут можна навіть сказати, що це не один альбом, а один трек, розбитий на частини, що відображають різні емоційні спектри", – ділиться Дмитро із Неформатом.

Під час підготовки музики, він використовує VSTi-плагіни та софт для зведення звуку. Для деяких альбомів виконавець робить польові записи на диктофон.

"Зазвичай я описую певний сюжет чи фабулу вигаданої історії, пов'язної з тим чи іншим альбомом, але не завжди вказую це в самому альбомі. Щодо "Last Blizzard" – це певна фантазія на тему виживання людей у покинутому холодному місті, які чекають на порятунок. В місто прийшла Остання Заметіль і сніг більше ніколи не розстане".

Попри описаний сюжет, ідея "Last Blizzard" полягає у віднайденні надії там, де її вже немає, у створенні сенсу для існування. На думку виконавця, це така "людська особливість".

Обкладинку для LP створила нейромережа. Ілюстрація символізує той "холодний порожній простір", в якому все ж зберігається шматочок надії.

Shadowsun – дарк/дроун ембієнт-проєкт, який заснував музикант Дмитро Кленовий у 2009 році, у Вишгороді. Електронна музика залишається головними хобі Дмитра ще зі шкільних часів. В дискографії виконавця низка альбомів та кілька ЕР.

Shadowsun в мережі:

https://www.instagram.com/exarchik/