Robustfellow Prods знову анонсує показ "Robust Strive Evening"

Вже цієї суботи лейбл Robustfellow Prods запрошує послухати та побачити українські гурти на великому екрані та з якісним звуком київського кінотеатру KINO42.

На першому цьогорічному "Robust Strive Evening" відбудеться низка унікальних прем’єр: новий епізод Strive Chronicles за участі гурту The COW, кліп на нову пісню "Silence Queen" виконавців Risin Sabotage та новий кліп на композицію "Проблиск" гурту Azimut. Також на кіновечорі покажуть минулий випуск Strive Chronicles за участі Nonsun.

Бонусом на показах будуть ексклюзивні матеріали, доступні до цього лише спільноті лейблу Robustfellow на Patreon.

"І все це у найбезпечнішому кінотеатрі в самісінькому серці Києва, що розміщений в бомбосховищі, а отже подія не перериватиметься під час повітряної тривоги. З самого початку війни KINO42 працює як прихисток, тож тут не буває тривог!", – зазначають організатори у пресрелізі.

Подія відбудеться цієї суботи, 11 березня, о 15:00, в київському кінотеатрі KINO42. Квиток можна придбати за посиланням.

Кошти від проданих квитків, як і раніше, будуть перераховані до фонду Musicians Defend Ukraine. Нагадаємо, що події під "Robust Strive Evening" вже проходили влітку минулого року.

Robustfellow Prods у мережі:

https://www.facebook.com/RobustfellowProds