Dughouse випустили дебютний ЕР

Минулого тижня хардкор-панк гурт Dughouse видав свій перший мініальбом "Falling Into Reality".

До цього релізу увійшли мелодії п’ятирічної давнини – саме тоді музиканти вперше спробували об’єднатися в Dughouse.

"Тоді все не вийшло за межі трьох репетицій. І ось зараз, з лірикою сьогодення, вони [композиції] нарешті побачили світло", – ділиться MinusOne, вокаліст гурту, із Неформатом.

Окрім цього, виконавці включили до ЕР свій кавер композиції "The Black Lodge" проєкту The Last Great Sea, а відкриває їхній мініальбом "Intro" авторства Jae Hansel.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer

Сам мініальбом був записаний швидко, хоча не без ускладнень ззовні.

"Ми зібралися з планом робити такий хардкор, за одну репетицію розібрали пісні і вже планували запис. Ворожі атаки значною мірою заважали, тому що у нашому місті були великі проблеми зі світлом, тому записувати вокал ми були змушені в декілька заходів та в різних місцях, навіть за межами Одеси".

Тематично цей ЕР відображає той вплив, який має війна на виконавців, але не зосереджується на ньому.

"Було б неправдою сказати, що ми не заангажовані тим, що відбувається навколо нас… саме тому наша лірика наповнена емоціями війни, але ми більше про внутрішнє, про те, що може допомогти нам лишатися людьми – про єдність та важливість любові один до одного, та її прояв тут і зараз… тяжкі думки та темні емоціі – це те що нам "дарує" клятий сусід, тому, в тому числі на злобу тому виродку, ми співаємо про життя та світло".

Dughouse – хардкор-панк/ емоційний хардкор гурт, заснований у 2022 році, в Одесі. Виконавці обрали своїм напрямком жанрове звучання 90-х. Колектив вже встиг представити свою творчість наживо місцевій та київській публіці, а також видав свій перший ЕР "Falling Into Reality" (2023).

Dughouse в мережі:

https://www.facebook.com/dughousehc
https://www.instagram.com/dughousehc/

Фото обкладинки – Facebook виконавців