Марний видає анонсований ЕР

Сьогодні вийшов новий мініальбом альтернативного гурту Марний під назвою "СТРУМ". Цього разу гурт навмисне наблизився до "електронного" звуку.

Над цим ЕР музиканти почали працювати влітку 2022 року – тоді в них народився трек, в якому переважало електронне звучання, й вони вирішили зробити саме таким свій мініальбом.

"В цілому EP був готовий ще в середині осені, але, знову ж таки, через цю невизначеність з електроживленням все затягнулось" – ділиться Яків Марний, фронтмен проєкту, із Неформатом.

Всю електронну частину музиканти прописали в домашніх умовах. Інструменти і вокал вони записували на київській студії PLAN, також там відбулися зведення та мастеринг релізу.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

Цей мініальбом музиканти наділили тематикою війни, але не тієї, про яку ви могли подумати спершу.

"Мініальбом про війну, але не на фронті, а в головах цивільних людей в цей період, безпосередньо в наших головах".

Незабаром у виконавців відбудуться два концерти – в Києві та в Чернігові, де вони зіграють "СТРУМ" наживо. Окрім того, музиканти готуються до запису вже наступного ЕР – за звуком той буде ближчим до їхнього синглу "Синдром Вцілілого" (2022), а головним його інструментом буде перевантажений бас.

Марний – український indie/alternative rock гурт з Києва до складу якого входять двоє учасників – Яків Марний, вокаліст і гітарист, та ударник Андрій Дорош. В дискографії виконавців кілька ЕР та низка синглів.

Марний у мережі:

https://www.instagram.com/marnyyband/
https://linktr.ee/marnyy

Фото обкладинки – надали виконавці