Rugwalk ділиться першим синглом

Днями експериментальний проєкт Rugwalk оприлюднив свій перший запис – сингл "Trip Simulation for the Blind".

Над цією композицією Богдан Очеретько, засновник та єдиний учасник проєкту, працював у домашній студії, в оточенні місцевих птахів.

"Ідея виникла десь півтора роки тому, влітку. Я тоді визначався, що ж я хочу грати за музику, що би зробити такого, що було б абсолютно точно моїм. Ну, і я тоді спробував передати через музику свої відчуття до того, що я дуже сильно люблю – до безкінечних прогулянок з музикою у вухах. Так і народився Rugwalk – килимова хода, м'яка і з візерунками. Я хотів одночасно зробити щось, чого я не чув до цього, і щось, що я хотів би слухати безкінечно", – розповідає Богдан Неформату.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Amazon Music

Матеріал для композиції Богдан підготував приблизно за тиждень, але пізніше зовнішні обставини спричинили очікування, через яке трек вийшов лише зараз.

"Воно [очікування] пов'язане із багатьма факторами, в тому числі із моєю особистою, так скажемо, адаптацією в новій реальності, яку ми маємо через державу-терористку росію. Думаю, багатьох людей, особливо музикантів, спіткало таке ж відчуття, коли замість того, щоб творити, слухати музику, твоїм пріоритетом стає збереження життя".

Наразі Rugwalk існує як сольний проєкт Богдана, але, за його ж словами, цей формат може зазнати змін у майбутньому.

Rugwalk – експериментальний проєкт одеського музиканта Богдана Очеретько, який також грає в гурті Superflat. У цій формації виконавець осмислює свої культурний спадок та життєвий шлях. Наразі проєкт видав свій перший сингл. 

Rugwalk у мережі:

https://www.instagram.com/rug.walk/
https://linktr.ee/rugwalk

Фото обкладинки – надав виконавець