Whatever ділиться своїм першим синглом

Нещодавно інді-виконавець Whatever видав свій перший сингл "Non-metaphorical". Композиція увійде до майбутнього однойменного альбому виконавця.

Над музикою цього синглу виконавець працював не менше місяця у різний час.

"Музику я писав в FL studio, повністю сам, по одній ноті за раз в піано ролі. Деякі звуки я створив сам, деякі взяв стандартні. Писав довго, переробляв разів 10 всю пісню", – розповідає Валерій, засновник проєкту, Неформату.

Завершити композицію музиканту допоміг місцевий саундпродюсер – він значно поліпшив якість звуку, налаштував гучність та додав до мелодії деякі ефекти.

Слухайте сингл на стримінгах: Spotify, Apple Music, Deezer

Лірика ж для цього синглу народилася у музиканта за кілька днів.

"По суті ця пісня це просто мої думки про мої думки, про те, як іноді мені вдається їх відслідкувати і контролювати, а іноді вони просто летять самостійно, я навіть не завжди встигаю зрозуміти, про що я взагалі думаю".

Наразі виконавець планує продовжувати створювати музику та завершити написання анонсованого альбому – в ньому Whatever зосередиться на питанні "що таке реальність?". Також артист перебуває у пошуку однодумців, які б допомогли йому із записом.

Whatever – сольний інді-проєкт Валерія Мисника, музиканта та мандрівника. В рамках цієї формації він досліджує власний внутрішній світ. Наразі виконавець випустив один сингл.

Whatever в мережі:

https://www.instagram.com/whatever_play/

Фото обкладинки – Instagram виконавця