Юрій Бондарчук та Nestor Selin видали спільний трек

Нещодавно виконавці Юрій Бондарчук та Nestor Selin разом записали трек про футбол – "Циганик". До його створення також був залучений Тарас Карун.

Над композицією троє виконавців працювали близько двох місяців після того, як головна ідея та тексти були вже готові.

"Мені імпонує творчість Юрія, пісня "Одісея" – це щось неймовірне. Тому, набравшись сміливості та маючи в арсеналі лише одну випущену пісню, на той час – "Втекти", я написав [йому] повідомлення, в якому, після позитивних слів, причаїлися запрошення до співпраці та надія на пісню. Зовсім інший вірш. Юрій підкреслив неактуальність теми. Залишилися лише обіцянка на перспективу спільної пісні на іншу тему, яка не забарилася – Юрій запропонував зробити пісню про футбол", – розповідає Nestor Selin Неформату.

Їхня співпраця проходила у дистанційному форматі, оскільки кожен із них був географічно далеко один від одного – Nestor Selin у Львові, Тарас Карун в Києві, а Юрій Бондарчук у США.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music

Юрій вже тривалий час виношував у планах написати щось про футбол, а Nestor Selin якраз мав спогади, що органічно уклалися в цю ідею.

"Футбол в моєму житті напряму асоціюється із татом. Я народився і виріс у Львові і, як всім відомо, тут лише одна команда – "Карпати". Тато змалечку брав мене на стадіон "Україна", на наш улюблений сектор 11, не знаю, чому так склалося, певно, не сліпить сонце. Перші подорожі по Україні, виїзди на матчі в інші міста з фанами. Тому моя частина пісні присвячена моєму таткові, який зараз воює на Сході. Любов, подяка і приємні спогади – рецепт розчулення мужнього чоловіка", – додає Nestor Selin.

Музику для композиції написав Тарас Карун "спираючись на забаганки" авторів тексту. Взагалі Тарас та Nestor Selin вже мають деяку історію співпраці – раніше, наприклад, вони випускали спільний трек "Дай мені трохи світла".

Nestor Selin в мережі:

https://www.instagram.com/nestorselin/

Юрій Бондарчук в мережі:

https://www.instagram.com/yurii.bondarchuk/