Тулим видав сингл з нового альбому

Нещодавно хіп-хоп/реп проєкт Тулим видав новий сингл "Не притулятися". Це вже четвертий сингл із його анонсованого альбому "Хмелі-сунелі".

Цей трек КуLЯ написав ще в часи пандемії коронавірусу, але війна завадила видати його, як було заплановано.

"Ми планували реліз приблизно в березні 2022, разом із Slippy Inc доробляли останні правки у кліп, цей процес трохи затягнувся, тому і не встигли випустити до повномасштабного вторгнення. А вже під час повномасштабної війни, Пронов сам вніс останні правки і відео лежало готове", – розповідає КуLЯ Неформату.

Незважаючи на те, що сингл був написаний в одному історичному контексті, а вийшов вже в іншому, сенс композиції все одно можна вважати актуальним.

"Тоді трек був про те, наскільки важливий для кожного з нас є власний особистий простір, та про те, як ми цінуємо особисті кордони. Сьогодні фразу "Не притулятися" можна інтерпретувати під актуальні події, і вона стосується не тільки особистих кордонів, а також і **бнутих сусідів в контексті цілої країни".

До речі, свіжий подкаст із КуLЯ слухайте на нашому каналі

 

Нещодавно виконавець видав два злободенні сингли із Zombo – "Попіл" і "Падає темрява", тож не був до кінця впевнений щодо синглу "Не притулятися". Але таки знайшов мотивацію випустити його.

"Я довго коливався чи доречно випускати його сьогодні. Наразі я якось прийшов до висновку, що зараз людям потрібна музика не тільки про війну, що потрібно продовжувати робити свій вклад у розвиток української культури, музики – це також дуже важливий фронт сьогодні, тому і вирішили випустити кліп зараз".

Тим часом до виходу готується повноформатник виконавця "Хмелі-сунелі", який він анонсував в минулому році. Як нам розповів КуLЯ, альбом вже повністю готовий й лише очікує на свою обкладинку.

Тулим – хіп-хоп проєкт з Києва, який заснували двоє реперів, RYLEZ та KyLЯ, у 2007 році. На їхньому рахунку три повноформатні альбоми, один EP та чимало синглів.

Тулим в мережі:

https://www.instagram.com/tulym_posse/

Фото обкладинки – Serhio Gomez