Bojevilla повертаються із новим синглом

Сьогодні ню-метал гурт Bojevilla випускає свій перший за 4 роки сингл "Мара".

Музику для цього синглу виконавці написали ще у 2020 році, а лірика народилася вже після того, як Україну сколихнули звірства в Бучі.

"Наша пісня – це рефлексія на чисте зло, що коїть держава-терорист росія на території нашої країни. І як би там не було далі, ми маємо пам’ятати та нести в майбутнє усвідомлення того, що це чисте зло живе поряд з нами", – зазначають музиканти в пресрелізі.

Аби донести цю думку в своїй творчості, Bojevilla звернулися до міфологічного образу Мари.

"Мара – персонаж слов’янської міфології, іноді богиня смерті, іноді привид, що повертається до світу живих, коли в нього залишилися незавершені справи. Наприклад, помста".

Слухайте сингл на стримінгах: Spotify, Apple Music

За час від написання музики й до написання лірики цієї композиції, колектив пережив певні зміни у складі. Так в кінці 2020 року Володимир Ямпільський, вокаліст і засновник Bojevilla, пішов із гурту та створив новий проєкт Отець. На позицію вокаліста перейшов гітарист Артем Міняйло, а вже його місце зайняв новий гітарист гурту Богдан Глівинський.

Вже цієї суботи, 11 лютого, в новому складі, Bojevilla презентують сингл "Мара" наживо в київському клубі Crown. Разом із ними сцену розділять колеги Отець та Lumosback.

Bojevilla — київський гурт, заснований у 2016 році. У 2017 році колектив випустив мініальбом "Блуд", а в 2019 повноформатний альбом "Яскраво Чорний Ящик". Загалом же на рахунку команди 5 відеокліпів, один мініальбом, один повноформатний, тури по Україні, виступи на фестивалях Faine Misto, ZaxidFest, Atlas Weekend, Respublica та інші.

Фото обкладинки – надали виконавці