Palmo X видала підбадьорливий сингл

Сьогодні дрім-поп виконавиця Palmo X випустила свій новий сингл "Colorless". Композиція вийшла на лейблі Belletriq.

Хоча сама композиція несе в собі мотивуючі приспіви, виконавиця написала її в моменти депресивних епізодів.

"В куплеті співається про абсолютну втрату смаку і кольору до повсякденних проявів життя, а в приспівах сам себе підбадьорюєш, що потрібно встати, після кожного фейлу та невдачі – встати і спробувати ще раз і ще раз. І так до смерті. Бо життя це процес, а не мета. Тому "I’ve been here a thousand times, playing things inside my head…", – ділиться Ксенія, aka Palmo X, із Неформатом.

Як йдеться в пресрелізі, цього разу виконавиця по-новому підійшла до продакшену, що наділило композицію новим звучанням та, водночас, залишило в музиці місце для ностальгії.

Слухайте сингл на стримінгах: Spotify

Також, за словами музикантки, музика цього синглу відображає вплив французької та британської електроніки на неї.

Наразі до виходу готується українська версія синглу, ремікс якої виконає резидент Belletriq – донецький електронний виконавець Inodi. Окрім того Palmo X незабаром планує видати відео із виконанням "Colorless" наживо.

Palmo X – львівська саундпродюсерка та музикантка. Виконавиця грала у кількох гуртах і пробувала себе в різних жанрах: від екстремальних до поп-музики. Після всіх експериментів, у 2016 році, вона прийшла до електронного поп-звучання, зокрема в стилях retrowave, lo-fi pop, dream pop, synthwave. В її дискографії один альбом, кілька кліпів та низка синглів.

Palmo X в мережі:

https://www.facebook.com/palmoxmusic/
https://www.instagram.com/palmo_x/

Фото обкладинки – надала виконавиця