lisova та silent thirst видали ЕР невизначеності

Сьогодні вийшов мініальбом електронних артистів lisova та silent thirst, що отримав назву "limbo". Це вже друга спільна робота музикантів.

Працювати над цим ЕР дует почав більше року тому, але після 24 лютого виконавців поглинули почуття невизначеності, невідомості та очікування – вони і стали лейтмотивом альбому, який виходить лише зараз.

"Лімбо – це невизначений період очікування, перебування в невідомості. Хоча альбом і називається "limbo", цього слова немає на обкладинці або серед назв треків. Натомість обкладинка дає коротке визначення лімбо, а назви треків пропонують авторські трактування терміну", – розповідають виконавці в пресрелізі.

Примітно, що в цьому мініальбомі музиканти мали на меті поєднати особливості міксингу різних жанрів. Натхненням для них слугувала музика таких артистів, як Beak>, Drab Majesty та The Knife.

Слухайте реліз на стримінгах: Spotify, Apple Music, Deezer

За продакшн-частину відповідав Олег (silent thirst), а гітарні та вокальні партії виконала і записала Віра (lisova). Над аранжуваннями та самою концепцією доробку виконавці працювали разом.

Віра та Олег познайомилися ще у 2014 році, на фестивалі "Гогольфест", і вже три роки потому почали разом працювати над музикою. Їхній попередній сумісний мініальбом "Exhausted" вийшов у 2019 році. Наразі дует репетирує в домашній студії Олега й періодично видає музику.

Виконавці в мережі:

lisova:

https://www.instagram.com/lisova.music

Олег Лебедєв:

https://www.instagram.com/stellarcumofoptimusprime

Фото обкладинки – надали виконавці