Triple Jump випустили новий сингл

Минулого тижня емо-гурт Triple Jump видав свій третій реліз – сингл "Fall Asleep".

Музиканти написали цю композицію ще до повномасштабного російського вторгнення.

"Фактично, ця пісня від початку мала майже фінальний вигляд, єдине, що нам на думку спало додати трубу. З цим є цікава історія, адже трубача у нас немає, і ми знайшли на Фівері хлопця з Португалії, який і записав цей інструмент у себе вдома. На нашу думку, вийшло добре", – розповідає Олексій, гітарист і вокаліст гурту, Неформату.

За інші інструментальні партії відповідали Олексій, який також виступає автором лірики синглу, та бас-гітарист Антон, який написав перкусію та басову партію відповідно.

Тематично композиція торкається ситуації життя в замкненому колі.

"Ця пісня про нескінченний цикл переживання і тривоги людини, яка кожен день проживає з майже однаковими емоціями, що виснажують її та змушують не спати ночами. Парадокс в тому, що ця людина дивиться на себе як би зі сторони, розуміє ірраціональність її стану, але не має ментального ресурсу боротися з цим і просто живе життя далі. Таким, як воно є".

Оскільки ця пісня була найближчою до своєї фінальної версії серед інших замальовок гурту, виконавці вирішили почати новий етап своїх релізів саме з неї. До того ж вона, на їхню думку, досить "жива та інтригуюча", тож, поки інтрига майбутніх релізів зберігається, stay tuned!

Triple Jump – київський мідвест-емо/емо-панк гурт, який сформували колишні учасники гурту Politehnika у 2019 році. Їхня дискографія нараховує два мініальбоми та сингл.

Triple Jump в мережі:

https://www.facebook.com/triplejump.band
https://www.instagram.com/triplejump.band/

Фото обкладинки – Instagram