Blackstone Road видали життєствердний сингл

Минулого місяця вийшов новий сингл "Design your fantasies" метал-гурту Blackstone Road.

Історія цієї композиції почалася з кількох рифів, які гітарист приніс на репетицію.

"Як завжди це у нас відбувається, ми підхопили їх [рифи] і розвинули у більш-менш структурну композицію. Коли вже був скелет, було зрозуміло, що пісня має нести в собі життєствердний меседж. Так виникли текст і лірична інтерлюдія", – розповідає Наталі, вокалістка гурту, Неформату.

До 24 лютого музиканти регулярно збиралися на репетиціях і не думали, що записати цю пісню буде так непросто.

"Після 24 лютого наш драмер Андрій пішов до ЗСУ, і відновити роботу над піснею, вже цілеспрямовано для запису, ми змогли наприкінці літа. А записали її у жовтні, перед тим, як Андрій відправився на схід, на передову".

Всі репетиції гурту раніше проходили в Чернігові, на двох репетиційних базах.

 

Сенси в пісні відсилають до сильних сторін людини.

"Ця пісня – це такий шлях людини до побудови дорослої, психологічно зрілої особистості, де ключовим скілом є опора на свою внутрішню дитину, яка точно знає, як це підніматися після кожного падіння і бігти вперед із забитими колінками".

Зараз музиканти не можуть будувати плани, оскільки склад їхнього гурту неповний. Але вони напевне знають, що писатимуть музику після перемоги.

Blackstone Road – чернігівський альтернативний метал /хард-рок гурт, заснований у 2014 році. Виконавці випускають музику з 2018 року, в форматі окремих синглів.

Blackstone Road в мережі:

https://www.instagram.com/blackstoneroad_band/

Фото обкладинки – надали виконавці