Grayshapes записали нові сингл та кліп

Вчора металкор гурт Grayshapes оприлюднив новий трек "Bonebreaker" разом із кліпом до нього. Гостем на свіжому синглі виступив вокаліст True Tough.

Музика цього синглу була написана ще до 24 лютого, а текст з’явився вже після, що і робить його актуальним зараз. Більше того, цей текст написаний двома мовами – англійською та українською, що ново для гурту.

"Війна надихнула на створення найважчого треку в історії гурту, бо було дуже сильне бажання виплеснути всі ті емоції, які накопичилися за місяці повномасштабного вторгнення. Ми вирішили це зробити в найкращий спосіб, в який можемо – написати трек таким, як він є", – зазначає Денис, вокаліст Grayshapes, в пресрелізі.

Назва для цієї пісні зародилася у виконавців після благодійного фестивалю Faine Misto у Львові – тоді, під час виступу Grayshapes, один із друзів гурту зламав ногу внаслідок мошпіту.

 

Сам сингл присвячений українському народові та його спротиву російській агресії. Важкість цієї теми та самої музики навела учасників на думку покликати вокаліста київського хардкор гурту True Tough для сумісного запису.

"Робота з Grayshapes була цікавим досвідом, бо зробити щось разом із товаришами з музичної тусовки – це завжди круто. За врахування різниці в напрямах музики True Tough і Grayshapes, мені було незвично чути свій вокал на такому треку, і я трохи переживав на записі. Проте все вийшло як лікар прописав", – додає Роман, вокаліст True Tough.

За запис та зведення композиції відповідальна студія Lizard Audio, із якою музиканти вже співпрацювали раніше. Над кліпом гурту працював Ігор Жебко.

Grayshapes – київський металкор / мелодік хардкор гурт, до складу якого входять колишні учасники While Ashes Fade. На рахунку гурту альбом "Lost at Sea" (2021) та EP "Safe Place" (2020), кілька кліпів та багато концертів територією України. Зокрема музиканти грали на одній сцені з Ignea, O.Torvald, To Kill Achilles тощо.

Grayshapes в мережі:

https://www.facebook.com/Grayshapes
https://www.instagram.com/grayshapes.band/
https://linktr.ee/grayshapes

Фото обкладинки – надали виконавці