DCCC запустили серію благодійних концертів у Дніпрі

Центр сучасної культури у Дніпрі (DCCC) започаткував п’ятничні благодійні концерти – наступний із них відбудеться вже 23 вересня.

Концерти відбуваються двічі на місяць й спрямовані на підтримку українських артистів під час війни. Наразі в програмі заплановано 8 концертів протягом 4 місяців.

"Ми вирішили робити благодійні концерти у DCCC, щоб підтримати українську музичну спільноту у цей непростий період і дати нашим відвідувачам можливість глибше познайомитись із сучасною українською музикою, відкрити для себе нові імена", — розповідає Андрій Палаш, керівник Центру сучасної культури у Дніпрі, в пресрелізі.

Під час концертів організатори збирають кошти на термінові потреби інших культурних ініціатив, організацій, людей, які перебувають на фронті, й на багато інших актуальних потреб.

Вже цієї п’ятиці на концерті виступить харківський гурт ТИСК — електронна формація, до якої входять Алєкса Первухін, власник вінілового лейбла Laconica, й Антон Назарко, учасник андеграундного руху Some People. Колектив переосмислює британський електронний саунд, прив'язуючи його до культурного коду української електронної сцени.

Подія розпочнеться о 19:00 за адресою Крутогірний узвіз, 21А. Вхід вільний за реєстрацією ТУТ.

Також серед тих, кого варто очікувати на благодійних заходах, будуть Potreba Group, Хамерман Знищує Віруси, Ницо Потворно, ВГНВЖ та інші.

DCCC в мережі:

https://www.instagram.com/dniproccc/

Фото обкладинки – надала організація